söndag 18 mars 2012

Härligt väder!!

Nu har de varit riktigt gött väder i några dagar. Känns son VÅR!! Har tagit många promenader och suttit ute en hel del. Tom ätit frukost ute jag å lilltjejen :)

I lördags var darlingen iväg å hämta hans motor som varit på renovering i ett år och kostat MASSOR. Och en stund efter han åkt så märkte jag att Meline stod vid ytterdörren som hon ibland gör när pappa åker. Lyfte bort henne därifrån och märkte att hon hade något i munnen så jag fick brotta isär munnen och fick tillslut ut saken som visa sig vara en glasbit!! Man såg ju direkt att detta var krossade bilrutor och eftersom darlinegn jobbar på en bilskrot så behöver jag ju inte fundera på vart dom kommer ifrån. Hitta fler glasbitar i hallen och ringde gubben med en gång. Förmodligen har de åkt ur kläderna när han klätt på sig. Hur som helst så verka de inte som hon svalt någo och var som vanligt men efter nån timma så spydde hon blod och då ringde jag genast till sjukvårdsrådgivningen men vi skulle avvakta eftersom tjejen verka lika glaad och pigg som vanligt. skulel hon ha svalt så bordehon haft ont och gråtit..! Kan säga att de var mycket tankar som snurrade och gubben får nu inte ta med arbetskläderna hem..

Efter de åkte vi iaf till Milla och Micke och hälsa på i deras hus :) Var trevligt de :)

På tisdan kom Sara och Mirja med sina barn som är jämngamla med Meline. Tog en härlig promenad å de kändes som jag hade värsta barnvagnsparkeringen här ute haha :)


Meline ville ha billys leksaker och billy ville ha Melines leksaker. Knepigt de där, varför inte bara ha sina egna leksaker ;9


Var ganska trångt i köket med 3 bebisar, speciellt med två gåvagnar och en matstol :)


Annars var vi i Norge igår å köpte räkor och blöjor, och en del annat. Köpte även skor till Meline, vårjacka och regnkläder, solhattar, solglasögon, solkräm och massa inför greklandsresan som börjar närma sig. Om en månad är vi där =)


Sen var vi hos Kent och susan och hälsa på igår. Var riktigt skönt för man kunde slappana av och alla barnen skötte meline så fint så man behövde inte springa och hämta henne hundra gånger som annars ;)


Idag åt vi nybakade frallor till frukost och bara meline vaknat så blir de nog en härlig promenad. Gubben är ju i garaget för femte gpngen denna veckan..


Nästa vecka har vi massor av spännande att se fram emot :-) Åh snart är de påsk också å då har vi också massa planerat så gissar på att tiden flyger fortare framåt än vanligt nu ;)Inga kommentarer: