tisdag 31 maj 2011

Folkrace i östmark

Här kommer bilder från turen vi tog till Östmark för att se på folkrace 13/5-15/5.
Vi åkte på fredag eftermiddag till Tonna där Mattias och Ida packade för fullt, vi lastade in allt i bussen och sen drog vi iväg. Anledningen till att vi var med var ju för att mattias inte har buss eller lastbilskort så därför skulle Christian köra. Den bussen är verkligen extremt lång, typ den längsta jag någonsin sett och de kändes verkligen konstigt att se sin unge pojkvän köra den. På vägen till Östmark vart det väldigt mycket skratt då det var väldigt håligt efter vägen och chistians stol hade väldigt bra eller dålig fjädring och verkligen satt och hoppade upp och ner 20 gånger per gupp. Såg verkligen roligt ut! Ångrar att jag inte filma det..

När vi kom fram så packade vi upp allt och gjorde iordning uteplatsen och sen börja vi grilla. Mattias bror kör också folkrace samt hans systers gubbe å så körde idas bror och eftersom alla bodde där så blev de till att vi umgicks en del allihopa med sina respektive och de blev ju att man kollade på när alla körde sina lopp eftersom amn visste vilka det var. Var världens uppförsbacke för att ta sig dit upp där man såg banan bäst. I början gick de bra men efter att ha gjort det sådär 15 gånger per dag så blev de såklart tyngre och tyngre haha..

Helgen var kanonbra och hjärtat var ovanför halsgropen många gånger! Inte bra för gravida med dåligt hjärta att se såna saker där de händer den ena olyckan efter den andra. Men de var väldigt spännande och de gick jättebra både för Mattias och idas bror Dennis trots att de fick avbryta i några lopp men de lopp de körde helt kom de 1a eller 2a =)

Söndagen var man helt slut och resan hem gick segt.. Gud vilken hemlängtan man hade och man somna som en stock redan 20.30 haha. Ändå har man ju haft semester och inte gjort ett dugg, fattar inte man blir så sleten haha..


Så här såg det ut där vi bodde :) Nr 6 körde Dennis och nummer 53 körde Mattias
Man skulle kunna tro att alla är mekaniker i den familjen för direkt mellan körningarna så skynda sig både ida och Eva för att lyfta bort huven och kolla så allt såg bra ut hehe..
Dennis får skjuts =)

Mattias fick stopp mitt i vägen efter att drivknutarna(?!?) gick och fick springa iväg..

Störde mig enormt mycket på detta träd som stod mitt framför den roligaste kurvan..
Vem kör åt rätt håll här haha :)
Precis när vi skulle åka hem så börja de spöregna och blev värsta orkanen så tälten kom flygandes åt alla håll. Och våra torkare funkade såklart inte på bussen men en gubbe fixade det efter en stund :)

1 kommentar:

Fotograferar motorsport sa...

Ska ni vara med och tävla i likenäs på torsdag? =)