lördag 16 oktober 2010

Hösten är här!!

Hösten är verkligen här och idag var de en planerad dag att ta lite nya kort, närmare bestämt 413 kort. Konstigt att trots att det blev toget så många kort så är de inte många om ens någon typ som man blir nöjd med :( Men här kommer iaf lite bilder från dagen som spenderades med syrran och busungen :)









Efter två timmar ute i kylan blev de för kallt för lilleman så vi gick hem till syrran. Där satte vi på en film och efter den dukade syrran fram godisskålen och vi såg ytterligare en film =) Riktig mysdag med syrran. När jag skulle åka hem fick jag världens blötaste chokladpuss av godingen som för övrig börjar säga motter (moster) istället för momo (mormor) :)

Nu har precis darlingen kommit hem efter en biltripp till dalarna för att se på 3 olika bilar. Fick besked om att de kommer bli lite fest här också med Viktor och Henrik. Synd att de är pöjker annars hade man ju kunnat gå till Tiki på Ladies Night =) Men men, dröjjer ett tag innan jag kan göra något med mina flickor. Hoppas de går fort till jul!!

Inga kommentarer: