torsdag 3 november 2011

Halloween 2011

Nu har man hunnit landa lite så ni kan få se lite bilder på hur vi hade det på Halloween, ladda upp 61 bilder på FB så vännerna kan ju kika in där. I år hade vi hyrt en lokal på fågelsången eftersom vi sålt värmegrejen vi hade på vinden förra året så antog vi att de skulle bli för kallt att ha festen på samma ställe som sist.

De var 18 anmälda men två stycken ringde in återbud i sista stund men vi hade väldigt trevligt för det :) Lite tråkigt att många var lite väl fega och våga inte göra uppdragen trots att flera var väldigt enkla, undra om de bara var lathet egentligen?!? Oj vad jobbigt att gå utanför dörren. Men annars var de väldigt kul. Dagen och kvällen gick som vanligt väldigt fort och vid nio började folk dra sig hemmåt eftersom syrran skulle jobba 21.30 och vid de laget var jag helt slut. Hade inte gjort lika mycket av Halloween i år som jag brukar och de beror på dels att vi fått barn och att de tar väldigt mycket tid och sen dessutom hade vi 25 års kalas plus vårat första dop och nu halloween på bara en månad, känns knappt som man hunnit landa emellan festligheterna. Men nu ska vi ladda upp batterierna upp till tusen för nästa år ska vi ha tio års jubileum och då blir de sörre än störst =) Tänk att de faktiskt var 9 år sen vi började fira halloween..!


En bild på hela gänget :)



Charmtrollet var givetvis också utklädd =)



Gänget spelar spökmemory.





Köttfärsfylld pumpa (pirog)



Hallonmarängswich med gröna maränger och lila grädde.

Skelettet var givetvis också med och var väldigt sleten efter denna kväll, dessutom har han brytit armen för andra gången...



Brorsan och hans tjej vann priser för bästa klädsel =) De var så romantiska och de kändes nästan som man var på ett zombibröllop emellanåt ;)



Inga kommentarer: