onsdag 1 juni 2011

Det mesta är klart nu...!

Ny vecka idag.
De närmar sig... Börjar bli lite orolig över resan vi ska göra i helgen(fredag-måndag)! Var ju flera månade sen vi bokade camping i Nossebro och har tyckt att det varit lugnt. Men nu när det bara är en månad kvar så blir man lite halvt orolig. De jobbigaste är väl att man knappt kan sitta utan att få innihelvetes ont i ryggen, ligga går heller inte, magen känns som en framåtvikt på 100kg och igår haltade jag hela dagen när jag gick, hur ska det gå att gå på power meet en hel dag. Tur de bara är jag å älsklingen så får han infinna sig i att jag kanske behöver 100 pauser på en dag.
Och att både mamma och syrran fött mellan 1-3 veckor för tidigt alla gånger gör ju inte att man bli mindre orolig när man då dessutom är 25 mil hemmifrån. Har iaf skrivit ner telefonnummer och adress till närmaste förlossning IFALL de blir något. Tänkte också ta med bilbarnstol, journalen och bb väskan. Känns lite märkligt att ta med de redan nu men man vet ju aldrig när de kan behövas.. Ska skriva iordning ett förlossningsbrev idag också..

Annars under tiden då blogger varit nerstängt så har vi bäddat i ordning barnvagnen som nu står i storarummet och väntar, skötväskan samt bb väskan är packad och vi har byggt klart skötbordet och fyllt den. Så nu är i princip allt klart =) Undra vad nu man ska sysselsätta sig med ;)

Här kommer bilder från när vi byggde skötbordet och hur det ser ut när den är helt klar..

Inga kommentarer: