torsdag 2 juni 2011

Pimpad Marilyn Monroe husvagn!

Tänk att jag i ett helt år har planerat hur husvagnen ska se ut... Hade ju gjort ganska mycket redan förra sommaren men den största och bästa renoveringen har det stått still med pga leveransproblem med plexiglasskiva. Igår äntligen fick sambon tag på denna skivan så idag har vi mätt, sågat, kapat, borrat och grejjat. Satte upp en affisch med Marilyn på väggen precis innanför dörren som darlingen byggde ut förra året och sen satte vi över en plexiskiva. Var inte det lättaste att få till men guud vad snyggt det blev. Grymt nöjd!
Som ni ser på bilderna så är temat 50tal, Marilyn Monroe och Coca Cola =)

När darlingen köpte husvagnen var det typ bara ett vrak och han har varit tvungen att byta hela golvet och byggt nytt, vi har lagt en schackrutig golvmatta, han har tagit bort badrummet och byggt in ett kylskåp som vi lackat i Coca Cola style, han har byggt in en diskho med vattenledning, har bytt ut alla knoppar till häftiga tärningar, sytt nya schackrutiga gardiner, sytt nya dynor, har satt in dieselvärmare och snart har vi även en ugn samt solcellsladdare. Inte många ägg som är så här utrustade ;)
Nu är det bara några mindre projekt kvar som att färga om förtältet och sy in fönster, bygga in ugnen, sätta upp solcellsladdarn och sen måste den nog få ny färg på utsidan =)

I morgon åker vi ju till Nossebro och campar och är borta ända till måndag :) Planerna är att hälsa på släkten, besöka Power Meet, eventuellt se crusingen i Lidköping, Hjulets dag i Gräfsnäs och sen är det dags att packa ihop igen.
Har precis kommit på att detta är sista campingresan jag och darlingen gör bara vi två, nästa gång är vi tre =) Och den turen är redan planerad och bokad för länge sen ;)



1 kommentar:

Linda sa...

Vi har fått in massa cocacola saker på jobbet ;) så du vet :)