lördag 25 juni 2011

Dop och makaroner =)

Ett lite udda inlägg kanske men måste bara visa er dessa enorma makaroner vi åt häromdagen. Har lagt en vanlig snäcka bredvid för att ni ska se hur stor den egentligen är. Kan säga att man behövde inte äta många makaroner innan man blev mätt =) De tog 20 minuter att koka så de blev färdiga, till de hade vi hemmagjord skinkpastasås :)
Gjorde även hemmagjord pizza häromdagen (Hawai) och även den var supergod och smaka som den pizza man köper ute om inte godare :) Christian köpte med kebabsås på pizzerian på vägen hem och när han tog med resterna på jobbet dagen efter så vägra hans arbetskamrater att tro att den var hemgjord och tyckte de såg ut som köpepizza men nu vet ni =)
Mina närmaste familjemedlemmar samt kompisar vet ju att jag sedan länge planerat dopet. Var många månade sen vi bestämde datum och kyrka, hade även börjat göra dopkort men de stanna lixom upp då vi inte lyckas enas om vilket kön vi väntar ;)
Iaf så var vi ju hos Loussane förra veckan och hon berätta att hon REDAN har köpt en doppresent till vårat barn :) Haha den ni! Inte bara jag som är ute i tid :)
Fick även tips på doplåtar att spela och de är ju nästan så man blir tårögd av vissa låtar. Blir svårt att bestämma sig för vilken/vilka man ska välja men de är ju som tur va inte de allra viktigaste..

Inga kommentarer: