onsdag 8 juni 2011

Semesterresan!

I fredags förmiddag drog vi neröver och campade i Nossebro. Visste att campingen skulle ligga centralt men blev förvånad över att det var såå centralt, rättare sagt så bodde vi precis där power meetén hölls :) Behövde inte starta bilen utan de var bara att gå in på området.

Fredag kväll kom pappa och bror med motorcyklarna och hälsade på. Kändes lite trist att behöva bjuda på köppemuffins när man kan själv men de är inte så kräsna som tur är ;) Efter de så grillade vi och bara tog de lugnt. Riktigt skönt!

Lördag gick vi upp halv åtta och åt frukost. Var så varmt så man brände sig redan vid den tiden. Shit vilket fint väder vi haft. Redan före 8 började de strömma in bilar efter bilar. Mycket snart förstod vi då de redan var så mycket både bilar och folk halv nio att de nog skulle bli rekord och de blev de nog. Redan k11.10 ropa de i högtalarna att hela området var fullt med bilar och att de stängde för inkörning nu. Herre gud. Undrar om de någonsin behövt stänga eller iaf efter bara 3 timmar. De fyllde iaf massa parkeringar runt om området och hela ica pareringar och tog och shit vad stort de blev.



Var väldigt gött att man bodde så nära så de var bara att gå hem och vila fötterna då och då. Gud vad fötter och händer svullna upp fast de var kanske inte så konstigt när man är höggravid å det är sådär 30grader från 8 på morgonen..
På eftermiddagen kom faster Marie och farmor och hälsa på på campingen :) Senare på kvällen bar de iväg till Lidköping där vi såg på crusingen. Var väldigt mycket bilar där men jag tyckte nog inte de var värt att se det igen då vi såg de förra året och de tog ju ändå en timma dit..

Söndag morgon bar vi iväg till Gräfsnäs för att besöka hjulets dag och på vägen såg vi ett annorlunda och jättemysigt loppis så vi stanna till där. Guud så mysigt. Var en jättegullig liten flicka som mötte upp oss och guida oss genom alla de olika byggnaderna och berätta massa, ingen vuxen syntes till förens då vi skulle åka men de gjorde inget då denna lilla tjej var så vuxen i sättet :) Hon gick med sitt kvittensblock och lekte hehe.

Väl i gräfsnäs så var de VÄLDIGT mycket folk! Var mycket mer än förra året och åter igen väldigt varmt.. Mycket kul att se på.



På vägen hem stanna vi till i Borg där darlingen ville ta lite nya kort på sin bil vid kvarnen. Tyckte de var så fint där vid åkern så vi skutta och sprang som tusan hehe. Tog lite kort på oss ihop också vilket inte är de lättaste när ingen kan stå bakom kameran hehe..
Söndag kväll tillbringa vi med att ta en promenad runt hela Nossebro. Är väldigt vackert där faktiskt och en hel del intressant att kika på. Såg bla en gammal elektonikaffär från 50 talet som de bara hade stängt ner och låtit allt stå kvar i 40 år. De har också en 50 tals lägenhet man kan besöka men de hade stängt då vi var där men nästa gång vi är där måste vi ju bara dit :) Kollade även in flera hus jag bott i som liten och några av mina gamla skolor och scouthuset mm. Väldigt kul att se och vad litet allt såg ut från hur man mindes de som liten hehe..
På kvällen satt vi och grilla och åt mat i förtältet och de kom världens storm med myggor så darlingen stängd dörren på husvagnen och kom då på att nyckeln inte hängde kvar i låset, dörren låses ju med en gång man stänger dörren så det innebar att vi var utlåsta klockan tio på kvällen. Jaha, kika in i fönstret och javisst där på kylskåpet ligger nyckeln, såklart hade ju darlingen stängt alla fönster tidigare och även låst bilen så några verktyg kom vi inte åt, våra mobiler och allt annat var också inlåsta så inte gick de att ringa efter någon. Kolla ut på campingen och det var bara vi där och en ända husbil på hela campingen. Darlingen gick dit och fråga om de hade några verktyg och ett barn att låna ut, de såg nog lite skeptsika ut där haha men darlingen kom tillbaks med barnet och mamman och bröt upp fönstret så att den lille pojken fick klättrat upp och låst upp hehe. Pinsamt men kul =)

Måndag vakna vi tidigt av världens åskoväder som bara varade i sådär 20 minuter sen var allt över och de blev 30 grader varmt och man brände sig igen. Knepigt väder. Vi packa iaf ihop och åkte till farmor som skulle bjuda oss på mat. Där var även kusin Thomas och Rebecka, sen konm även pappa och mina halvbröder (konstigt nog var även jimmy med, har nog inte sett han på typ 2,5 år eller så), sen kom kusin Therese och så vänta vi på kusin Jannike som hade lovat att komma men som nog fick annat för sig. När klockan närma sig tre tyckte vi att de var dags att ge sim hemåt då de ändå tar sådär 3-4 timmar och sen skulle vi ju stanna till i trollhättan och sen tömma husvagnen hemma och köra iväg till garaget. Kan säga att jag var väldigt sleten vid 8 när vi kom hem. Ingen ska säga att man blir utvilad av att ha semester haha :-)

Inga kommentarer: