söndag 17 juli 2011

Senaste veckan..

Ja åter igen har en vecka flugit iväg..! Kan säga att jag som tidigare tyckt att tiden verkligen flyger iväg kan säga att de nu går ännu fortare. Man hinner ju inte ens med hälften av det man tänkt hehe.. ;) Nu ska jag bara försöka minnas vad som hänt under veckan också..

Vi har köpt nya madrasser till våran säng. Har ju haft jättegamla madrasser innan och de var så sletna så de var lixom en lång grop på mitten. De har varit väldigt jobbigt och speciellt nu när Meline har sovit emellan oss. Är lite svårt att amma en som ligger nere i en grop när man egentligen ligger i samma säng. Men nu har vi nya madrasser och de känns underbart att sova i en platt säng och man ramlar lixom inte in mot mitten :)
Tror kanske jag skrivit innan att christian tyckte de var väldigt viktigt att Meline skulle åka amerikanare så han byggde och svetsade ett fäste så att hon lätt kan åka med även i forden..
Lite bilder som vi tog då vi förra veckan såg på våra kompisar när de skulle mötas för karavan upp till västerås :)
Tisdan var vi i karlstad.

Onsdag kom bvc till oss på hembesök och våran tjej vägde då 3350gram :) Efter de kom Erica och hälsa på och hade med sig massa fina presenter =) Hade massa kluriga frågor åt henne som passa henne perfekt haha.. Inte lätt när man inte har koll på vad som händer i världen men tur de finns folk att fråga :)

Torsdag kom Milla och hälsa på och vi tog med oss barnvagnen och gick in till stan. Var inom Mikalikyrkan och fick även en rundtur i sockenstugan, sen gick vi till trefaldighetskyrkan och tillsist hitat vi pastorsexpeditionen så nu är dopet bokat och klart :) Sen kolla vi lite affärer och tog en glass på torget. Så himlans mysigt väder =)

Fredag åkte vi till Bvc direkt på morgonen så fick vi nån värmegrej som ska ligga på Melines bröst ett tag för att få ner svullnaden.. Har tydligen med hormoner att göra. Sen hade vi massa ärenden på stan och sen åkte vi till norge och handla ännu mer blöjor, denna gången blev de lite dyrare än sist men vi fick ändå 13 paket för 190 svenska kronor :) Ett paket i sverige med samma märke kostar 109kr. Köpte även 10kg räkor för 200 kronor. Kul att Norge har något som är billigt.. Sen köpte jag massa dekorationer som vi ska ha på borden på dopet. Lika bra att fördela ut kostnaderna än att köpa allt veckan före.. :) Tog en tur inom jobbet och hälsa på också :)

Lördag. Låg kvar länge i sängen och myste med Meline och såg på film i sovrummet. Så ringde Mattias och berätta att han och Ida snart kommer och hälsar på. Så då var de bara att skynda sig och kasta ihop något att äta på, fick bli snabbgjorda wienerbröd :) Väldigt mumsigt!! På kvällen åkte vi till Tonna och Eva som hade hyrt ett band som spela på deras loge. Var massa folk där man kände och de var riktigt trevligt att vara på fest även om de kändes lite märkligt att man var nykter och hade med en 15 dagars bebis. Men alla ville fram och gosa med henne och tyckte såklart hon var jättefin :) När klockan passerat nio slaget tyckte vi att folket där börja bli lite väl högljudda och fulla och dessutom skulle bandet strax börja spela så då begav vi oss hemåt.

Här kom Tonnas granne och skulle spexas lite då hon hade klätt ut sig och gick med rullator och vifta på en ringklocka och ropa med tantig skrikig röst efter tonna, sånt där riktigt jobbigt skrik.. Vi skratta så in i bomben allihopa. Anledningen till att hon gjorde detta var för att de haft en annan granne som alltid gick med rullator och skakade i en kobjällra och ropa efter tonna hela tiden för att se om han sett hennes katt hehe.. Hon har nu dött men de väcktes väl en del minne av detta återuppsleandet hehe..
Idag åkte vi på Loppis i mangskog och efter de hälsa vi snabbt på darlingens mormor och sen tog vi barnvagnen till sågudden och åt på cafet. Mammas svärmor jobbar ju där och hon sa att deras våfflor är såå goda, har hört många pratat om dom så jag tänkte att vi får väl prova nu när vi ändå har typ all tid i världen :) Tyckte dock inte att de var så speciella men helt klart okej.. Äter hellre mina egna våfflor ;)
Nu ska vi börja förbereda grillspetten och potatissalladen för ikväll kommer Mia, Henrik och eventuellt Viktor och ska grilla. Blir nog lika trevligt som vanligt :)
Och denna bakningen som jag tänkt göra i 3 dagar (förutom winerbröden som inte räknas) får vänta till en annan gång. Men i morgon kanske man hinner, eller i övermorgon ;) Tur man inte har några egentliga måsten :-)

Inga kommentarer: