torsdag 7 juli 2011

Veckan i korta drag...

Fredag: Kom Meline och dagen gick åt till att lära känna nytilskottet =) Natten var jobbig då de var svårt att få tyst på henne med tur de fanns massa barnmorskor med råd till nyblivna föräldrar :) Är svårt att var ny och inte veta hur man ska göra i olika situationer men man kommer in i det mer och mer för varje dag..

Lördag: Var kvar i karlstad. Hände inte så mycket mer än amma, byta blöja och sova.

Söndag: Natten gick mycket bättre, hon fick sova i samma säng som mig och de kändes bättre för henne men jag våga ju knappt sova då jag var rädd jag skulle mosa henne.. Tog hörseltest och PKU och fick sen åka hem. Mamma och syrran kom på besök för de var ju visst himlans viktigt att mamma var först med att se henne..!

Måndag: Meline sov hela natten förutom att jag stoppa till henne bröstet en gång :) Sen gick vi en snabbrunda på stan och sen hem och hade kalas hela dagen.. Meline sov i stort sett hela dagen förutom att hon vakna till snabbt för amning var fjärde timma men somna direkt efter..

Tisdag: Meline sov ända till 9.45. Trodde inte barn sov så länge. Jag var dock uppe långt innan dess medans älsklingarna fick sova vidare. Tog en tur till köpcentret i Challa och gjorde av med en massa pengar :( :) Meline sov nästan hela dagen..

Onsdag: Jag gick upp vid nio och älslingarna vakna vid 10 =) Så skönt att hon sover hela nätterna med undantag för amning men hon somnar ju med en gång så de räknas knappt :) Tog en tur på stan och handla mat och present till brorsan osv. Vid tolv åkte vi till select för att kolla in raggar-karavan som skulle gå till västerås power meet. Lite tråkigt att man inte kunde åka dit själv men som älsklingen sa så kommer de ju fler år och att skaffa barn är mycket större än en återkommande bilträff =) Träffa på flera man kände och alla ville ju givetvis hälsa på bebisen :)

Torsdag: Gick upp halv tio, Meline sov som vanligt hela natten och ända till typ elva. Jag började baka med en gång och trodde hon skulle vakna av alla maskiner men hon börjar nog bli van vid allt oväsen :) Älsklingen gjorde räksmörgåsar till frukost =) Meline har idag varit vaken rekordlänge och har dessutom varit riktigt nöjd och glad :) Man smälter verkligen när man ser henne :) Älsklingen åkte redan vid halv ett för att grejja lite i garaget och sen fiska med kent, han har haft ett jättefiskebehov och har suttit i soffan flera gånger sen i onsdags och provat att kasta med hans nys fiskespö så att de tar i både skåp, väggar och tak ;) Så rolig han :-) Men nu är de ju iväg och i början kändes de lite märkligt men de har gått jättebra att ta hand om Meline själv, har ju hunnit blogga massvis =)

Fredag: Har inga direkta planer mer än att jag ska göra klart brorsans tårta samt att vi ska till BVC för första gången och väga och mäta Meline. Ska bli spännande :)

Lördag: Åker nog tidigt till Challa för att gå på marknad, sen blir de hem runt 12 för redan klockan ett börjar brorsans 20 årskalas :) Sen får vi väl se om Milla kanske skulle hälsa på..

Söndag: Blir nog att inviga Meline i forden. Älsklingen har saknat att köra den så de blir nog en tur till ett jättekänt cafe där de ska finnas världens godaste räksmörgåsar. Har hört massa bra om dom och älsklingen har ju varit där flera gånger innan men jag har aldrig varit där.. Får passa på att hitta på saker nu när vi har 9 veckor semester ihop =)

Familjekort :-) Meline 2 dagar gammal.

Inga kommentarer: