onsdag 12 november 2008

Mer höstbilder :)





























Igår tog jag, syrran och Liam en promenad med barnvagnen i stan. Sen gick vi ut på sågudden och jag passade på att ta en del kort och denna gången gick det mycket bättre dels för att det inte var sol och sen för att jag provade olika inställningar och verkligen kollade efteråt hur de blev. Vi hade väldigt roligt och det måste ha sett väldigt roligt ut när jag slängde mig på syrran på bryggan eller när vi klättra i träden och bland stenarna vid havet. Många utmaningar och jag skulle gärna ha velat filma in hur de såg ut bakom kulisserna när man balanserade bland klipporna med kameran och ibland när man nästan tappa balansen. Vi hade väldigt roligt och vi skratta mycket men det sägs ju att det förlänger livet :) Fick många bra och roliga bilder så det är svårt att bara välja ut några men jag har ändå lyckats :) Jezzica och Liam åkte rutschkana och gungade med Liam på famnen medans han sov. Han tyckte nog inte det var så spännande. Och var rart att han kunde fortsätta sova så som vi drog barnvagnen upp och ner för alla trappor men han sov som en stock! Så det blev inte så många bebisbilder denna gången men dessto mer på mamma och moster istället :) Nästa gång är det väl dags för julbilderna och pepparkaksbak?!

2 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Åh, fler härliga bilder!! Så kul att se :-) Och bebisen är ju såååå söt! Pepparkaksdräkten har jag köpt på Ellos och de har även tomtedräkter, men jag köpte Astons på H&M :-)

Livet på Citronodlingen sa...

Jättefina bilder!! Snart kommer det nya från mig också, batteriet till den nya kameran ligger på laddning! (pust och stön för att man måste ladda först...)