söndag 19 april 2009

Gjort fint i trädgården...

Idag gick jag upp tidigt för att börja scrappa men efter ett tag stod det still i huvudet och jag satte mig vid datan istället. Där blev man ju lätt sittandes någon timma eller två.
Sen när Tony hade vaknat så städade vi upp lite och sen gjorde jag såna där goda fruktspett som jag visat i bloggen tidigare. Efter det gick vi ut i trädgården och rensade i rabatter, krattade, sopade och grejjade. Ser riktigt fint ut nu och hela tio sopsäckar blev fulla...
Sen kom Janne och fråga om vi kunde låna ut pengar så medans Tony gick in och hämtade så passa jag på och fråga om han visste vad som kunde vara fel med mina extraljus som inte lyser längre. Och det visa sig vara ett så lätt problem som att bägge lamporna gått sönder samtidigt. Så det var gjort på 5 minuter. Åh jag som varit utan det i flera månader haha..
Sen kom Sara/Lasse och Spanien-London Camilla och vi satt ute i det härliga vädret och snackade. Sen bjöd jag på dessa fruktspett och vi hade det väldigt trevligt. Dom var här i några timmar och sen kramades vi hejdå och på tisdag åker Sara tillbaks till Lund. Men hon får ju snart sommarlov så det är ingen nöd på mig..
Till veckan kommer Tunisien-Camilla och Micke och hälsar på igen. Är ju lite att prata och planera om såhär inför en resa..

Inga kommentarer: