söndag 5 september 2010

Fest!!

Även på kvällen igår så hade vi inget planerat.. Ibland kan de vara skönt att bara ta de som de kommer och inte stressa med något... Blev så jäklans trött efter vi kom hem från Karlstad så jag blev tvungen att sova en timma. Älsklingen åkte ut och prova nya motorn i båten han.
Sen satt vi och fundera på vad vi skulle göra, något vill man ju ändå göra när de är helg. Så ringde Andreas och tjata på att vi skulle komma på Anders fest. Både brorsan och syrran var där och de hade skickat massa sms om att vi skulle komma. Anders själv hade också skickat att vi gärna fick komma men jag var egentligen inte alls sugen på att gå ut. Men så sa Christian att tänk om de tycker att vi är torra, så okej vi drar dit och säger hej iaf så kan vi gå hem sen isf (låg bara typ 2 minuter bort). Men de var faktiskt ganska roligt så vi gick in till stan och blev med in till Rajjens sen och ja slutet blev som de blev men ja de var iaf roligare än att bara sitta hemma.

Älskar verkligen min Christian! =)

Jezzica, Anders och Andreas


Brorsan och älsklingen skulle ju bryta arm de!! Min älskling vann med höger trots att han är vänsterhänt :)


Sen blev Anders sugen på att testa min darling och dääär klara han de inte :(

Leos leksaker kom till användning när de kom på att de går att fylla med öl..

Anders och Andrea som rockar loss =)


Jezzica och Linda


Mot slutet kom Anders grannar in. Tror inte de kände varandra utan de bara kom. De såg lite läskiga ut, som ett motorcykelgäng eller hårdrockare men de var assköna och superroliga, speciellt han med käppen, fan vad han dansa roligt haha =D

1 kommentar:

Linda Runn sa...

Härlig fest :)

Svar: Tack ska du ha!