söndag 1 augusti 2010

De blev visst kräft-fiske...

Igår efter jobbet åkte jag å älsklingen för å fiska gädda. Tog båten ut som vanligt å första stoppet var vid buren för å se om de kommit in något roligt igen å där låg de tre kräftor!! De var häftigt de!! Han har bott vid denna sjön halva livet och hade ingen aning om att de fanns kräftor här. Men vi tog inte med oss dom utan stoppa i dom igen för å mse om man kan få fler. Kanske blir kräftkalas med egenfångade kräftor :)

Någon som vet varför de är lite blå på klorna? De har väl ingen sjukdom?

Han lyckades tappa bort ett drag för hela 100kr och de var så viktigt att få tag på de igen. Han lyckades faktiskt trots de totalt kolsvarta mörkret!!

Sen åkte vi in till en ö så han visa mig att precis här fanns det ett hus förr som brann ner..

Och här var den populära scenen som inte är så aktuell längre. Denna ön var tydligen skitpopulär förr å typ arvikas bästa dansställe eller så men de la ner det på 40 talet...

Nu ska vi iväg och prova fiska ål i jössefors med gänget =)

2 kommentarer:

Lisa - Sockerrus sa...

Åh vad roligt att du tycker det. Vad glad jag blir :-D Tack!

Jovisst finns det massor av goda fyllningar. Hade en sån där testkväll för nån månad sen och oj oj oj vad mkt gott det finns :-P
Vilka smaker är det som ska testas nästa gång? Eller det kanske du inte bestämt än.. =)

Milli sa...

Jaduu.. Inte helt bestämt men något jag funderar på att testa är iaf fluff/mousse av plopp, choklad med polkagris, polly, nötkräm, alghrens bilar och Geisha. Har du några favoriter? =)