tisdag 3 augusti 2010

Trevligt besök =)

I förrgår kom exets familj typ 10 personer till jobbet för att stri och så klart handla i säkert en timme :) Linda nämnde att hon kanske skulle komma dagen därpå om de hann...
Så igår kom hon och Rita hit, de var faktiskt här några timmar och de var väldigt trevligt! Å vilken tur att jag hade massa bakverk i frysen väl :) Tog fram snoddas och megamuffinsen med vit choklad och hallon med cream cheese frosting och de kunde de ju såklart inte säga nej till ;) Trots att de precis före hade ätit så de var proppmätta =)
Deras mormor gick ju bort häromdagen och de verkar som att jag ska baka lite inför det, isf blir det tårtbakning tre gånger nästa vecka :-)

I morgon, shit här har tiden verkligen flygit fram för de är bara en dag kvar tills vi ska på husvagnssemester igen!! Detta har vi också vetat om hela sommaren och precis som med västerråsresan så bara flyger dagarna fram och man ska redan iväg utan att man ens hunnit vänja sig eller packa typ...! Denna gången ska vi till Rättvik på Classic Car Week :) De jag ser mest fram emot är drive in bion, har aldrig varit på de förr så de blir nog häftigt. Hoppas inte de regnar bara... Filmen vi ska se hade biopremiär den 30 juli och heter Bröderna Karlsson och den verkar riktigt rolig om man har sett filmtrailern :) Å för er som inte hört om denna så står de längre ner om vad den handlar om...

Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro.

I rollerna: Björn Bengtsson, Tuva Novotny, Vanna Rosenberg Synnerholm, Jessica Zandén, Johan Rabaeus, m.fl.

Regi: Kjell Sundvall

2 kommentarer:

Lisa - Sockerrus sa...

Åh vad svårt med favoriter.. har många :-P Men om jag ska välja några så är det Dumle, Ahlgrens, Hallon, SaltlakritsChoklad och Glasscreme. Japp är oxå fantastisk god men mer att äta vid sidan av. Just det, Lemoncurdgrädde är oxå jättegott. Oj, nu höll jag på att glömma After Eight och Päron i kombination, men den hade du redan testat =)

Milli sa...

Oj vad många smaker som lät goda :) Glasscreme var något nytt? Har du skrivit ut receptet på de? Vad passar bäst ihop med algrens bilar och vad har man till lemoncurdgrädde? Sett flera som använt den.