fredag 5 februari 2010

Horoskop

När jag var hos Erica så läste jag ett horoskop i en av hennes nya tidningar. Stod jättemycket bra och jag hoppas det stämmer. Dock kommer jag inte ens ihåg vad tidningen heter eller exakt vad det stod men jag sökte på årshoroskop för att se vad som kommer hända. Lite kul att läsa fast att alla skriver olika...

Här är vad det står i Vecko Revyns Horoskop om Vågen.

KÄRLEKEN
Inte sällan känner du att du står i publiken. De riktigt stora känsloutspelen, dramatiken, de stora orden – de rör andra, inte dig. Ta det lugnt, det är inte för att ditt liv saknar passion. Snarare handlar det om att du just för tillfället fokuserar mer på andra saker, och behåller dina känslor djupt inombords. 2010 innehåller också en del intensivare perioder som bryter mot detta mönster. Sommaren blir romantisk och spännande och även hösten inleds med kärlek i stor stil. Det rör sig mycket om en själarnas gemenskap.
Okey. Det stämmer kanske delvis? Får se i slutet av året :)

ÄVENTYR
Studier, kunskaper och nya erfarenheter är vad året handlar om. Det kan också hända att din karriär tar ett rejält kliv uppåt, men det blir knappast på det sätt som du förväntade dig. Var öppen för nya möjligheter och oväntade förslag så ger du året en knuff i rätt riktning. Något som det däremot blir ont om är vanligt nöjesliv, partynätter och nöjesresor. Du är lite för seriös för det, även på din fritid är du upptagen med att lära dig nya saker eller med att studera människorna i din omgivning. Ett lärorikt år snarare än ett roligt.
Ett rejält kliv låter bra :D Det är vad jag väntar på. Men att jag inte skulle ha några partynätter, nöjjesliv eller resor tror jag inte alls på. Denna sommarn ska ju bli superbra! :)

PENGAR
Det här är de stora investeringarnas år. Du tänker långsiktigt och vågar dig på stora förändringar. Du kanske köper hus eller investerar pengar och arbete i ett företag. Du tänker utanför ramarna och småsaker får vänta till en annan gång. Därför blir det också ont om vanlig shopping, du har sällan tid eller lust med det. Oktober och november blir rätt bra månader som utgör undantaget från regeln. Under den delen av året har du lätt att fynda och att skaffa nya saker. Det får dig att känna att livet utvecklas.
Köpa hus?? Så snart, njaeee de tror jag nog inte. Iaf inte ihop med någon!! Och att jag inte skulle ha lust eller tid med shopping tror jag nog inte riktig på heller men annars låter det rätt vettigt..


Veckans horoskop från hemmets journal

Vågen, Vecka 5 (1 februari - 7 februari)
Nu kan det vara många som vill besöka dig.Romantik tycks du få av bästa sort. Det är inte mycket som blir fel i ditt tecken, här tycks arbetet tryggt, behagligt och harmoniskt lugnt. Du tycks hålla på med en hel del förbättringar nu och det kostar dig en massa pengar. Snåla med spel.
Lyckotal: 18, 20, 27, 28, 37, 38, 42
Bästa lyckotal: 42
:D Får se om detta stämmer?

Andra länkar med horoskop

Spray Här finns både vecko och månadshoroskåp. Det står bland annat så här om denna veckan: På vissa av livets områden är du en stadig realist, men när det kommer till kärlek vill du kunna följa dina drömmar. Detta är också en utmärkt tid för eventuella barn.
What?? Detta är alltså denna veckan.. Tror dock inte att detta stämmer men kul att läsa..
och i februari kommer bland annat detta att hända: Februari börjar med liv och rörelse rent socialt, och det är en utmärkt tid att komma ut bland goda vänner eller söka dig längre ifrån för att träffa nya människor från en helt annan miljö än den du är van vid. Film och musik kan utvidga ditt medvetande nu och du kan leva ut dina drömmar. Kärlekslivet känns bra när du upplever att det råder en särskild magnetism mellan dig själv och en annan, men det är inte lätt göra konkreta framsteg.
Ja detta kan nog stämma..? Har ju pratat om att göra något nytt och skaffa mer vänner så..


Kinesiskt horoskop
Hitta en balans i att fokusera på dig själv och behovet att ge din odelade uppmärksamhet till din partner. Även om ni befinner er i samma rum kan det hända att dina tankar vandrat ut genom dörren för länge sedan. Impulsköp kan få dig på gott humör, men det kan också bara vare ett sätt att dölja ett känslomässigt behov av äventyr. Att tänka igenom vilka konsekvenser ditt agerande kring pengar får i slutändan kan hjälpa dig att bromsa adrenalinrushen när du köper saker du varken behöver eller kanske ens vill ha.
Kan mycket väl stämma. Händer att mina tankar vandrar :) Och visst mår man bra av att shoppa :D Men de gäller nog att veta var gränsen går..

Astrocoach
Det verkar som att du sopat ganska mycket under mattan, eller förträngt, under årens lopp som nu kryper fram. Och nu krackelerar bilden du byggt upp om dig själv. Och du kan inte göra så mycket åt det heller, då det handlar om dina egna val och beslut som nu får en verkan. Du kommer också att känna dig mera osäker än vanligt och inte veta vilket ben du ska stå på, och plötsligt kan du inte lita på att din partner vet vad den vill heller.
Grejen är att du avsagt dig ditt eget ansvar för situationen för länge sedan och förväntat dig att någon annan ska lösa dina problem, men verkligheten funkar inte riktigt som du tänkt dig, och nu kommer du att få se resultatet av dina tidigare handlingar och val. Därför kan du inte göra något annan än att lära av dina gamla misstag och bestämma dig för att göra annorlunda nästa gång. För det kommer fler chanser att göra fel val, var så säker.

Lita inte på att andra ska ha samma visioner som du och att andra ska hålla sig lika fast som du. Andra har sin egen agenda och egna visioner, vilket du kommer att bli varse om nu.
Utnyttja tiden till att planera och strukturera, och framförallt revidera dina planer för framtiden. Det som inte har funkat tidigare kommer med all sannolikhet inte att funka nu heller.
Låter inte alls bra!! Den första delen kan säkert stämma. Har nog sopat en del under mattan och jag vill nog att andra ska lösa mina problem men så funkar det nog inte.. Usch.. Kan säkert stämma detta också men det lät inte alls som ett bra år.. Nej får hoppas att det är lie av varje av alla horoskop som stämmer. Typ att man väljer ut de bästa delarna själv :)

Inga kommentarer: