torsdag 4 februari 2010

Jezzicas nya lya :D

Måste skriva ett inlägg om syrrans nya lägenhet.. Har inte vant mig riktigt vid att hon nu bor i samma stad :D Har väl varit där varenda dag jag varit ledig.. Dom har det jättebra nu :) Liam älskar sitt superstora rum (varför har aldrig jag fått ha så stort rum?) och det märks verkligen hur glad och stolt han är för han ska alltid dra med en in på rummet och säga titta. Han ser så pytteliten ut i det enorma rummet och jag förstår syrran att hon har problem att fylla detta rummet eftersom det är typ tredubbelt så stort som rummet han hade innan..


Så här ser det ut i hennes område :) Se all snö! Går nästan ända upp till lampan, helt otroligt...

För nån månad sen när syrran fick veta att hon fick lägenheten så skulle hon rita upp hur lägenheten såg ut. Jag lekte med ett tåg med Liam under tiden och när hon visa teckningen så kunde jag inte annat än att skratta. Ser det inte ut som ett tåg? Kan meddela att lägenheten inte ser ut som ett tåg så nån arkitekt blir hon nog inte :D

Här nere i källaren har dom ett barnvagnsförråd. Giss om det var kul å se henne släpa ner den när man inte ens ser trapporna pga allt snö. Men de fick jag inte ta kort på eftersom jag skulle bära Liam under tiden..

Men en nackdel enligt mig är att besöksparkeringen är så långt borta. Man måste gå jättelångt och så finns det bara typ 5 parkeringsplatser. På så där 150 lägenheter eller vad det kan vara där..? Är lite läskigt att gå dit för det är på baksidan av allt och vid en skogskant, helt avskilt från ingenting. Härom dagen när jag var där stod det en bil igång, ingen var i närheten och det såg ut att vara helt dimmigt i bilen, tänkte tanken om någon förgasa sig? Men de var säkert bara is på rutan?? Jag våga inte kolla.. Å nu när jag var där förra gången så skulle vi parkera bredvid denna bilen som dörren stod öppen på, ingen fanns i närheten här heller så jag backade tillbaks och tog en annan parkeringsplats. Våga inte stå bredvid denna juh.. Syrran höll på att skratta ihjäl sig hon :D Å när jag skulle åka hem några timmar senare så var dörren stängd.. Hmmm... Snart är det sommar och då tar jag nog inte bilen dit så ofta.. Syrran har ju hennes son på dagis typ vid mig och det tar henne 45 minuter att gå hit..

Inga kommentarer: