lördag 1 maj 2010

Ändrade planer!!

Idag var ju planen att dra iväg på en mindre bilträff och sen skulle vi iväg till Henrik och grilla med några kompisar. Men de blev lite ändringar. När mamma kom hit så åkte vi till garaget för att hämta spännband och sen satte vi fast Liams bilbarnstol som han fått låna av hans pappa eftersom syrrans är som den är å inte funkar till raggarbilar haha. Sen åkte vi till Jössefors och skulle se de gamla bilarna som ställs ut och när vi kom dit så skulle de ha 50kr för å köra in och vi såg att de bara stod en bil där så de var inte värt det så vi vände å tog några varv på stan istället. Så var de något grejs i stan och Mora träsk uppträdde så de var ganska mycket folk så vi tog ett varv där å. Men de regna å blåste så vi blev inte långvariga. Sen åkte vi hem och som ni säkert förstod så blev våran grillning inställd ikväll och två av de som skulle vara med var tydligen döende ikväll efter gårdagen :)
Hade redan tagit fram flintastek så jag å älskling grilla på min veranda (har ju tak ovanför) så nu har vi nyss ätit :D Nu ska vi iväg till garaget igen och sen inom syrran och hämta en film så de blir nog lugnt ikväll. Ändrade planer helt enkelt. Men solen börjar ju titta fram så kanske kommer suget fram för att ta några cider och nått varv men de märks..

Mamma hade ju klätt upp sig för att passa in i temat med amerikanare med boots å grejjer. Precis som älskling. Och hon tyckte att jag skulle ändra stil också å inte gå i vanliga kläder. Njae vi får la se på de...

Massa hästar fanns de att rida på samt åka efter. Liam var ju såklart rädd för dom som allt annat som rör på sig som han inte känner igen...


Pippi var där också :)

Liam står snällt och väntar medans älskling spänner fast hans stol.

Sen fick han känna lite på ratten och efter de börja suget...

Sen skulle han provköra och C lärde han även att tuta så de var ju så klart jättekul. För övrigt så är de den konstigaste tuta jag sett. Man tutar på denna inneringen som går runt hela ratten. Men helljus och handbroms sitter ju på två knoppar på golvet så de är inte direkt vad jag är van vid :)

Inga kommentarer: