onsdag 10 mars 2010

VÅR, Sol, bus och hundspring

Idag var det åter igen superfint väder!! Solen lyste och riktigt värmde, jag gick omkring utan jacka. Termometern i bilen visa 8 grader men det kändes som det var väldigt varmt :-)
Tog en tur till Edane för att lämna de gamla däcken där. Så var det supervarmt inne hos mamma så vi gick ut istället och där var det mycket behagligare!! Vi hade jättetrevligt och de blev en hel del skratt och bus. Tog 754kort på en timma, gissa om det har tagit tid att gå igenom dom?! :D Är så kuul att kunna ta massa kort när man har en bra systemkamera.

Dagens gäng bestod av Jezzica, Liam, Tommy, mamma och Laika.

Gullungen :-)

Tommy och mamma kastde mycket snöbollar och pinnar så Laika skulle springa och hämta och då ville ju givetvis Liam också kasta en pinne, eller ska jag säga gren? :) Och tunga ut såklart!! :D

Lite rolig bild :)

Jezzica och Liam byggde en snögubbe :) Inte ofta man gör det utan ytterkläder :D

Sen börja Tommy och Jezzica att skojjbråka :D

Det kastades en hel del snö...

Vem tror ni vann? :D

Sen lite bilder på Laika...

Hon såg överlycklig ut av att få springa så där!!

Ser nästan ut som en valp på detta kort men de är hon alltså inte..

Så fin så :D

Tänk att på 754 kort så är det bara så där 20 eller max 30 stycken kort som man tycker blev bra :)


Sökte på Portugal nyss och då kom de upp en annons med en fototävling att skicka in kort på ett husdjur. Kanske man skulle skicka in ett kort bara för att? Vad tycker ni? Brukar aldrig tävla eller så men har ju vunnit två fototävlingar :D I de två ända tävlingarna jag varit med i :-)

Inga kommentarer: